KATEGORIE

DETAIL KNIHY

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III

Autor: Bláha, Conková, Kadlec
Nakladatel: Informatorium
EAN: 9788073331399
Žánr: Učebnice pro SŠ a VŠ
Rok vydání: 2019
Stav: Není skladem
CENA: 330 Kč
Anotace

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.