KATEGORIE

DETAIL KNIHY

DOMÁCÍ ZPRACOVÁNÍ ZVĚŘINY (VÝBAVA, BOURÁNÍ, RECEPTY)

DOMÁCÍ ZPRACOVÁNÍ ZVĚŘINY (VÝBAVA, BOURÁNÍ, RECEPTY)

Autor: Bothe Carsten
Nakladatel: Vašut Praha
EAN: 9788075412393
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2021
Stav: Skladem
Běžná cena: 249 Kč
AKČNÍ CENA: 237 Kč
Anotace

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.