KATEGORIE

DETAIL KNIHY

DVA ROKY PRÁZDNIN (DÁRKOVÁ, BOX)

DVA ROKY PRÁZDNIN (DÁRKOVÁ, BOX)

Autor: Verne Jules
Nakladatel: Josef Vybíral
EAN: 9788088098003
Žánr: Pro mládež
Rok vydání: 2015
Stav: Není skladem
CENA: 1390 Kč
Anotace

Počet stran: 388 Jazyk: česky, původní překlad B. Čermák Vazba: celoplátěná ražená šitá vazba s trojstrannou zlatou ořízkou knižního bloku, přebalem a kartonovým pouzdrem. Rozměr: 200 x 280 mm. Váha: 1 510 g., papír Munken Pure 120 g Ilustrace: 83 původních rytin, 8 chromotypografií a kolorovaná mapa Léon Benett

 

 

Patnáct chlapců ve věku osmi až čtrnácti let, ztroskotá na opuštěném ostrově v Pacifiku. Ačkoliv nemohou tušit, že stráví na ostrově dva roky, postupně přizpůsobí svůj život nutnosti Robinsonů.

 

Navzdory nelehké situaci panuje mezi staršími hochy, zvláště mezi Briantem a Doniphanem, neustálá rivalita. Když se Doniphan za vzrůstajících rozporů rozhodne odejít na druhou stranu ostrova, netuší, že může ohrozit nejen sebe, ale i své kamarády…

 

Jules Verne v předmluvě uvádí: pokládal jsem za přínosné napsat příběh skupiny osmiletých až čtrnáctiletých chlapců opuštěných na pustém ostrově, bojujících o svůj život a vystavených rozporům i přes svou různou národnost.

 

Kniha vychází za kompletního ilustračního doprovodu, původních černobílých a barevných rytin, v kartonovém pouzdru, s černobílým přebalem, raženou plátěnou šitou vazbou a se zlatou ořízkou knižního bloku.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.