KATEGORIE
DETAIL KNIHY
| Autor: | Frič Václav |
| Nakladatel: | Burda |
| EAN: | 9788087575390 |
| Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
| Rok vydání: | 2015 |
| Stav: | Skladem |
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 351 Kč |
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

