KATEGORIE
DETAIL KNIHY
| Autor: | Ferrarová Eva |
| Nakladatel: | Edika |
| EAN: | 9788026616290 |
| Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
| Rok vydání: | 2021 |
| Stav: | Není skladem |
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 380 Kč |
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

