KATEGORIE

DETAIL KNIHY

ŠKOLNÍ DIDAKTIKA

ŠKOLNÍ DIDAKTIKA

Autor: Kalhous Z.,Obst O. a kol.
Nakladatel: Portál
EAN: 9788073675714
Žánr: Pedagogika, výchova
Rok vydání: 2002
Stav: Není skladem
Běžná cena: 527 Kč
AKČNÍ CENA: 501 Kč
Anotace

Pojetí výuky a jeho východiska Činitele výuky Základy vyučování a učení Evaluace ve výuce Edukace v české škole a perspektiva Evropské unie Učebnice širokého týmu našich předních didaktiků pokrývá všechny základní aspekty vzdělávání v dnešní škole se zvláštním zřetelem k sekundární škole (2. stupeň základních škol a všechny typy středních škol). Kromě teoretických koncepcí obsahuje velké množství praktických nástrojů pro každodenní činnost učitelů v praxi. Kniha je určena studentům učitelských oborů, učitelům v praxi, školským manažerům i tvůrcům vzdělávací politiky.
Doc. PhDr. Zdeněk Kalhous, CSc., je vedoucím katedry pedagogiky s celoškolskou působností Pedagogické fakulty UP v Olomouci. Svoji odbornou činnost zaměřuje na teorii vyučování, problematiku začínajících učitelů, učitelskou způsobilost a celoživotní učitelské vzdělávání. Je spoluautorem publikace Školní didaktika.
Doc. PhDr. Otto Obst, CSc., pracuje na katedře pedagogiky s celoškolskou působností Pedagogické fakulty UP v Olomouci. Jeho celoživotním zájmem jsou školský management, vzdělávání řídících a ostatních pedagogických pracovníků.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.