KATEGORIE

DETAIL KNIHY

TAJEMSTVÍ OKAMŽITÉHO LÉČENÍ (METODA KVANTOVÉHO LÉČENÍ)

TAJEMSTVÍ OKAMŽITÉHO LÉČENÍ (METODA KVANTOVÉHO LÉČENÍ)

Autor: Kinslow Frank J.
Nakladatel: ANAG
EAN: 9788072637218
Žánr: Léčitelství, alternativní léčba
Rok vydání: 2012
Stav: Není skladem
Běžná cena: 239 Kč
AKČNÍ CENA: 228 Kč
Anotace

Během několika posledních let naučily nové svépomocné metody mnohé lidi jinému pohledu na svět. Quantum Entrainment® (kvantové unášení) je v této oblasti nejnovější metodou.

Co znamená pojem Quantum Entrainment® (kvantové unášení)?

Je to proces, kterým se dopracujeme čistého uvědomění, a léčení je vlastně jeho vedlejším účinkem. To znamená, že léčitelem nejste vy, ale čisté uvědomění. Quantum Entrainment® pracuje mj. na základě jemného dotyku, který tiše a nenápadně aktivuje autonomní nervový systém, jenž spontánně a bezprostředně navodí atmosféru, v níž může dojít k hlubokému léčivému procesu a hojení.Tato úžasná svépomocná metoda je snadno použitelná a nevyžaduje žádné předchozí znalosti – může ji používat kdokoliv.

Druhé vydání této čtenářsky velmi úspěšné knihy Tajemství okamžitého léčení bylo Frankem Kinslowem aktualizováno s ohledem na nejnovější poznatky z oblasti kvantového unášení.

Quantum Entrainment

Upozornění: Výraz Kvantové unášení používaný v knihách, CD nahrávkách, na seminářích atd. Franka Kinslowa je doslovným překladem anglického termínu „Quantum Entrainment“. Rovněž upozorňujeme, že termíny Quantum Entrainment®, QE®, QE Intention®, EU Feeling®, EU Stillness® a Kinslow® jsou registrovanými obchodními známkami. Použití původního anglického názvu i jeho českého překladu je povoleno jen na základě písemného souhlasu Franka Kinslowa. Jedinými osobami oprávněnými poskytovat QE® a vést odborné QE cvičení/skupinový výcvik, a tedy používat registrované obchodní známky, jsou Frank Kinslow a aprobovaní Quantum Entrainment® odborníci a Quantum Entrainment® asistenti-zprostředkovatelé. Frank Kinslow je však výlučně jedinou osobou, která může Quantum Entrainment vyučovat v celém světě. Tudíž kdokoliv jiný, kdo učí Quantum Entrainment®, tak přímo porušuje mezinárodní autorská práva.

K dispozici také jako audiokniha

Tajemství okamžitého léčení je nyní k dispozici také jako audiokniha, kterou můžete poslouchat kdykoliv, když nemáte zrovna chuť nebo možnost číst. Využijete tak např. dobu strávenou při cestování nebo si zpříjemněte svou obvyklou procházku v přírodě poslechem této knihy. Audioknihu, kterou namluvil známý herec a dabér Alexej Pyško, můžete zakoupit prostřednictvím e-shopů Audiotéka.cz, Alza.cz, audiolibrix nebo progresguru. Na všech uvedených odkazech je rovněž možnost přehrátí ukázky k poslechu zdarma.

Oficiální české webové stránky Franka J. Kinslowa

S ohledem na lepší kontakt se svými českými „žáky“ zřídil Frank J. Kinslow české webové stránky na adrese www.kinslowsystem.cz.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.