KATEGORIE

DETAIL KNIHY

VNITŘNÍ SMĚRNICE PRO PODNIKATELE 2023

VNITŘNÍ SMĚRNICE PRO PODNIKATELE 2023

Autor: Kovalíková Hana
Nakladatel: ANAG
EAN: 9788075543929
Žánr: Zákony a právo
Rok vydání: 2023
Stav: Skladem
Běžná cena: 729 Kč
AKČNÍ CENA: 693 Kč
Anotace

Povinností každé účetní jednotky není jen tvorba vnitřních směrnic, ale také jejich úprava na základě legislativních změn.

Blíže k obsahu publikace

V úvodu každé směrnice jsou přehledně vyjmenovány právní předpisy, na základě kterých jsou jednotlivé směrnice zpracovány. Dále je u každé směrnice vypracován vzor vnitropodnikové úpravy, podle níž si mohou účetní jednotky své směrnice přizpůsobit, a také základní a nejčastěji používané předkontace účetních operací. Většina směrnic je doplněna krátkým komentářem. Na konci knihy jsou zařazeny návrhy (vzory) různých účetních, a to i interních dokladů, které se k jednotlivým směrnicím vztahují.

Zdarma program s databází všech vnitropodnikových směrnic zmiňovaných v knize

Součástí knihy je program ke stažení, který obsahuje databázi všech vnitropodnikových směrnic z knihy, jež jsou připraveny k editaci pro potřeby dané účetní jednotky. Směrnice lze v dodaném programu upravovat s možností exportu do formátu PDF. Program je ke stažení na www.anag.cz (bližší informace včetně přímého odkazu ke stažení jsou uvedeny přímo v publikaci). Licence je určena pro použití na jednom zařízení s operačním systémem Windows.

Platnost publikace

Platí i pro rok 2024, případné legislativní změny budou řešeny formou vkládané aktualizace, která bude zdarma ke stažení zde na www.anag.cz v detailu produktu pod záložkou „Aktualizace“ (pod fotografií obálky knihy).

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.